Започна натрупване на лед под най-долното чекмедже на фризера и от "ноу фрост" стама ледогенератор. Всяко зло за добро. Наблегнахме на мастика с лед и салата с маслинки и така докато леда съвсем долно чекмедже скова. Подкарахме и запасите запасите и препълнихме стомасите, но агрегата опустя, а издърпания щепсел тока спря. На мен мък любопитсвото ми надделя.. Така изглежда охладителя зад фризера.
Rotation of Resize of P5110500.JPG (96.49 KиБ) Видяна 13786 пъти
Най-долу има нещо като дренажна вана - за момента е заледена и съответно запечатана, а и вероятно е запушена.
Къде трябва да се изтече водата от тази вана, за да мога да търся какво е запушено?
Ще изчакам няколко часа да се размрази ваната. От ляво по охладителя има нещо като разлята черна стопена гума. Вероятно това е запушило дренажа. Ма нямам идея какво е това.
Resize of P5110503.JPG (103.33 KиБ) Видяна 13786 пътиТова е капака на охладителя към отделението на фризера. Интересно защо фолиото точно зад мястото на черното петно е разкъсано (парчетата събрах и изхвърлих). Помня преди време агрегата се вмириса яко на мърша. Ма това черното не прилича на разложен труп пък и не смърди 
Черната тръба най долу според мен е ел.нагреваател (влизат в нея две жици), за да се топи и отвежда замръзналата вода но къде
Със сигурност стопената от леда вода във ваната не се отвежда за момента и си стои там - явно има запушване.
Продукта "LG no frost хладилник/фризер - запушен дренаж" съдържа лирическо отклонение, което ме развеселява в тегавото положение.
Прикачен файл:
Rotation of Resize of P5110500.JPG (96.49 KиБ) Видяна 13786 пъти
Къде трябва да се изтече водата от тази вана, за да мога да търся какво е запушено?
Ще изчакам няколко часа да се размрази ваната. От ляво по охладителя има нещо като разлята черна стопена гума. Вероятно това е запушило дренажа. Ма нямам идея какво е това.
Прикачен файл:
Resize of P5110503.JPG (103.33 KиБ) Видяна 13786 пъти

Черната тръба най долу според мен е ел.нагреваател (влизат в нея две жици), за да се топи и отвежда замръзналата вода но къде

Продукта "LG no frost хладилник/фризер - запушен дренаж" съдържа лирическо отклонение, което ме развеселява в тегавото положение.

Последна промяна от kozl на нед май 12, 2013 8:40 am, променено общо 4 пъти.