• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
neron777 - напреднал
здравеите някои можели да помогне при изчисление на вентилационен бокс в които се монтира пластинчат топлообменик :?:
Последна промяна от neron777 на нед яну 30, 2011 2:26 pm, променено общо 2 пъти.
vaioo - специалист
Колега, кажи по-точно какво искаш да правиш че нещо не се разбира?
Искаш да изчислиш мощността на топлообменника ли или?
neron777 - напреднал
здавеите ' vaioo ' благодаря че отговорихте на молбата за помощт така да започна от тук имам един пластинчат рекуператор тои е с размери 200мм по 200мм и 300мм по диагонала интересува ме да разбера в какъв размер вентилционен бокс до бъде монтиран той ако нещто което е важно не съм уточнил се извинявам предварително благодаря
vaioo - специалист
Ами трябва първо да изнамериш техническите данни за този рекуператор,за колко кубика въздух е,колко му е кпд,какво аеродинамично съпротивление има...Само по размери няма да стане
neron777 - напреднал
здравей за съжаление това само намерих но то е много малко www.heatex.com на моя пише само това model ha0200-0200 700 Pa с него нямам никакви допълнителни данни.... много съм благодарен за цялата помощ
muhtarov - специалист
HA 200x200 диагонал 283
дебит (м3/ч) от 200 до 500

Ефективност 45%

пад на налягането 168Ра

едно боксче 7ца може да му сложиш другите ще дойдат много силни.
vaioo - специалист
Отгоре Венци или Мишо пише,или съвпадение на имената :?
muhtarov - специалист
Венци :)

Мишо, като седне пред компа играе табла :)
neron777 - напреднал
колега 'muhtarov' много благодаря че наи после някои помага по темата ще бъда благодарен за още малко помощ че несам сигурен дали правилно разбирам термина 7 ца :?
vaioo - специалист
Виж тук в продукти,после каталог 2007 и на 189,191 страница са дадени боксовете UPE7,UPE9......и тн.
http://www.airtradecentre.bg/MenuBox/start.htm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "рекуператор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: