Привет на всички дилемата е термопомпа от климатик или китаец от магазина.В момента се отоплявам с термопомпа но поради ред причини лятото ще трябва да я продам и да я заменя с малко по малка.Става въпрос за размера а не за мощността.Та въпросът е да преправям наличен климатик Toshiba RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E SHORAI EDGE 22000 BTU Клас A++/A++ в термопомпа или да взимам китаиска нова . Имам оферта за такава на цена между 5 и 6 хил.лева.Колебанието е породено от това че климатика най вероятно ще трябва да си го преправям сам с малко помощ технически грамотен съм.От 10 дена чета по форуми и гледам руски клипове но не мога да намеря имформация на куп как точно става.Иначе от клиповете всичко изглежда доста лисно но дали е така.Ако някой знае от къде да прочета повече моля за линк.Колебая се защото докато търсех имформация прочетох че готовите термопомпи заради управлението работят по добре от преправяните от климатик.
съб дек 31, 2022 1:00 pmmaistora1965 написа: Колебая се защото докато търсех имформация прочетох че готовите термопомпи заради управлението работят по добре от преправяните от климатик.Ти направо ще ме умреш