при цена от под 30 стотинки на метър няма оправдание за подобни изпълнения, няма вариант тази връзка рано или късно да не създаде проблеми.
nivanov написа:Или им се обаждаш да дойдат да го сменят целия, или ти го сменяш до тяхното устройствои ако кабелите им ми стигат до офиса и имам във всяка стая розетка за PC и съответно работно място кво правим да ги викна да ми окабеляват ли![]()
между другото, разберат ли за тази снадка смятай се за отсвирен, на всички по общите условия е фиксирано, че клиента няма право да пипа кабелите им
nivanov написа:Или им се обаждаш да дойдат да го сменят целия, или ти го сменяш до тяхното устройствоПо скоро аз ще ги отсвиря![]()
между другото, разберат ли за тази снадка смятай се за отсвирен, на всички по общите условия е фиксирано, че клиента няма право да пипа кабелите им
mirk написа:Това с цената го кажи на тия от кабеларката дето ми оставиха по-къс кабел. И сто метра да си купя пак трябва да го вържа с техния кабел. Проблема е че кабела беше до първия етаж и компа е до прозореца а тъпанарите не оставили никакъв аванс. Компютъра вече е на втория етаж и кабела не стига даже до прозореца поне да влезе вътре.Щом кабела ти влиза в къщи един switch ти върши идеална работа. Цена 10-15 лева и ще можеш да си разкараш кабели до всяка стая без да се притесняваш за снадките.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: