• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sstefanov - майстор
Не е така, светлините на лаптопа се управляват от лаптопа.
Обикновено има няколко сигнални проводника към батерията, по които си говорят процесора на батериите с чипа на лаптопа.
ArturDent - Почти Безобиден
boltik написа:
Как да пусна това нещо?Така е закупено,само блуту.Може да е имало диск,но се е загубил.
Като го наръгаш в компютъра, не казва ли че има някакъв Device? И не може да намери драйверите за него?
Ако е така
Върви в Device Manager -> Properties на_намереното_устройство -> Details.
Там ще намериш нещо като USB\ROOT_HUB\4&80985ABC....

Препиши го съвсем точно и го пусни тук. Междувременно можеш да потърсиш по горния текст, твоя де които си намерил...
MamaMy - майстор
За нулиране на чипа на батерията има софтуер на Компак и НР за някой модели. Знам от опит, че работи. За други марки не съм чувал да е правен оригинален такъв. Това със замостването на злобна батерията може и да стане, ама никой не ме предупреди за проблема преди и аз прецаках една батерия :) .

А за стика пробвай с това: Unknown Device Identifier 7.00
mitko414 - специалист
За батерията.
Провери дали имат и колко струва в китайските сайтове, поне цената, ако не друго ще ти хареса. :-D

www.dealextreme.com

www.focalprice.com
wladimir1
Дам добре са казали по-горе - елементите ще се сменят, но това е опасно и не е за всеки! Но контролерът трябва да се нулира (окъси) или да се смени целият интеграл, като гледам машината е Toshiba или, с другите цайси съм и не фокусирам както трябва...

Съветът ми е да не се занимаваш, че като ти чета въпросите не е за теб това и може да се нараниш, ако все пак не ме послушаш - сложи предпазни очила, дори маска и работи с качествен флюс и точков поялник, най-добре станция с галванично разделение и потенциометър, и за нищо на света с идукционен, че ще те четем по вестниците!!!
kikir - напреднал
А как точно става нулирането на контролера или препрограмирането на чипа
kikir - напреднал
valentin112 написа:
5 волта към неутрал.
Тези 5 волта кога трябва да се подадат към неутрал след като се подменят елементите ли ?Извинявам се и нека не прозвучи тъпо но не ми е ясно къде точно трябва да се подадат :?
boltik - специалист
Здравете отново,в момента равотя с едно сони и батерията му показва,че е заминяла.Лошото е,че постоянно писка от два дни.Когато я махна спира компа.Каква настройка му е нужна,че да си работи без нея.Благодаря предварително.

Прикачен файл

nastrojki2.JPG

Прикачен файл

nastrojki1.JPG

Прикачен файл

nastrojki.JPG

Прикачен файл

battery.JPG
ArturDent - Почти Безобиден
Доколкото разбирам, ти си го пускаш на ток.
Ако е така, на втората картинка махни и двете отметки.
boltik - специалист
Благодаря,за сега батериятя се успокои.
  • 1
  • 2

Тема "Подмяна на батерии?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: