Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
galin.com - специалист
Аз лично го четох на страниците на списанието но част от инфото има и тук: http://www.computerbild.bg/Default.asp? ... le&id=1799
а оригинала е на немски http://www.computerbild.de/artikel/cb-T ... 24058.html
biggie - напреднал
Аз имам такъв канон и съм много доволен...Около 1200 страници ми е изкарал с оригиналния тонер, с който е още при закупуването..А за Самсунга наистина е нисък клас и ако се ползва предимно за черно -бял печат не си заслужава..Канон оригиналния му тонер струва 110лв, а напълване около 50лв.. Това е за 2500 копия при 5% запълване!
coccinella - специалист
Принтера всъщност е Canon S400/преди бях писала S300 грешката е техническа/. Вчера пак пробвахме да разкиснем касетата. Отчаяна стъпка беше да я накисна в препарат за стъкло и доста засъхнали люспички излязоха. Утре ще повторя процедурата и ще пусна дълбокото почистване. Последен опит за съживяване на мъртвеца :?
Тани - модератор
И аз имам един такъв в мазето! Какво ли не пробвах - не става! А съм си купил от всички цветове по един резервен! Понеже имам и два лазерни , та все отлагам да му купя нова глава и да я прибирам в специалния контейнер , който е предвидил производителя , в случай , че не се ползва дълго време принтера!
coccinella - специалист
Въпросът приключи с покупката на нова глава в комплект с патрон черно мастило. След разучаване на дистрибуторите на Канон в Русе и цените на резервните части, попаднахме на много изгодна оферта. Принтера вече е в изправност и печата ли печата...
Няма да споменавам от къде пазарувахме, за да не правя реклама, но ако някой се интересува, нека ми пише на лични. Все пак разликата в цените беше огромна.
Тани - модератор
Тук не се притесняваме от рекламата , стига да е в полза на потребителите! Давай смело. Каква е цената?Ако е сносна и аз мога да се замисля! Продава ли се само главата?
coccinella - специалист
В Стемо - оторизиран сервиз на Канон - около 100Е главата + 21 лв диагностика.
В Метро -нямаха.
Кантек -дори не ми отговориха.
Офис 1 суперстор - 71,99лв без ДДС глава в комплект с един патрон черно мастило. Нямаха го в наличност, но го поръчаха от София и дойде на другия ден. Нямам идея дали имат само глава без патрон, виж артикулните листи в сайта им. Нашият беше артикулен № 2202440000090.
mamkata - специалист
Стемо е една от най-дървените фирми ... може би Парафлоу са по-дървени. От Кантек нямам преки впечатления, ама са скъпчии. Наскоро ми се наложи да ползвам гаранционен сервиз на Офис 1 и бях приятно изненадан - за 3 дни решиха проблема. За София мога да препоръчам, като ниски цени, Рисет /имат 2 магазина на Раковска, между пл. Славейков и Партиарх евтимий/ и за принтери и консумативи - 3ТСъплайс /офиса им е на Редута, срещу техникума по автотранспорт/. И за да не ме обвините в пристрастие - няма нищо общо с гореописаните фирми, само съм клиент на 3ТСъплайс от създаването и, а на Стемо и Парафлоу им бях клиент до момента до който трябваше да се възползвам от гаранционните им сервизи. От Рисет си купувам разни дребни неща, за които не си заслужава да разхождам доставчиците ми на хардуер, но те не работят с крайни клиенти и за това не ги споменавам.
Тани - модератор
Благодаря! Тази цена е приемлива! Като се има предвид , че черния патрон беше около 30 лева доколкото си спомням от преди 2-3 години когато ми работеше принтера.
Wishmaster-ruse - специалист
Привет на всички.
Аз имам следния проблем със принтер НР psc 2175 all-in-one
При стартирането му си прави проверка и когато стигне до скенера изкарва малко сканиращата платформа така да я нарека.
И от там почва проблема.
Почва да я прибира все едно сканира (постъпково)но когато стигне края не я изключва а продължава да се мъчи да я натика още навътре. И това е около минута,минута и половина след което дава грешка на скенера и не иска и да принтира даже.
Та питането ми е какъв може да е проблема и колко би ми коствало да го поправя, и можели по някакъв начин да изолирам скенера и да си ползвам принтера поне.
Имам и вариянт като за накрая да го изтърбуша да си прибера неонката на скенера със захранването и картридара ако може да работи извън принтера естественно а другото на боклука.
Ще се радвам ако някои може да ми помогне и да каже заслужава ли си да се опитвам да го поправям и колко би ми струвало.

Тема "проблем с принтер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: