Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stancho123 - специалист
А какви пари им плащаш?
Andri01 - майстор
stancho123 написа:
А какви пари им плащаш?
Май някъде към 10-12лв с телефона заедно.Но не знам точно-сина ми се занимава с тези неща.
fox_vt - майстор
Аз бях на ADSL от виваком скороста му е 10 мбита даун на 1 мбит ъп.При по продължителен ъп обикновенно забива :-D Най големия му + е че никога не е спирал,освен когато спря така че никой не можа да го оправи :lol: и сега съм на кварталния доставчик.
stancho123 - специалист
Май 1MBPS ъплоуд ми е доста малко за видеонаблюдението...
stancho123 - специалист
А имате ли представа по този начин, ако се вземе някоя по-добра програма дали не може да дигне поне 5mbps или и зареди кабелите не могат повече от 1MBPS?
ESPACE - майстор
Ако ставаше с програми да се дига скоростта ехеее.
stancho123 - специалист
Имах впредвид, като пусна услуга от виваком не от 10лв, а с 30лв да кажем, дали скороста ще е по-висока или заради кабелите съм ограничен?
danaildr - специалист
До колкото знам ъплоуда на ADSL модемите е ограничен на 1mbps, от доставчика (в случая Vivacom) за да се ползват по-тесни ъпстрийми (като при кабелните модеми). За видеонаблюдение на 1 камера ще стигме 1 mbps, ако работи на по-ниска резолюция или ползваш DVR който да компресира сигнала. Но препоръчително е да имаш по-висок ъплоуд за такава дейност, провери дали някой друг доставчик няма възможност да ти осигури по-висок ъплоуд.
stancho123 - специалист
Ама дали друг доставчив може да пусне ADSL по жиците на телефона?
Другите общо взето ми отказаха...

Тема "Интернет от телефонните кабели -още ли го има?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: