Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
записвачката ми е MATSHITA DVD-RAM UJ-860S и нещо спря да чете двд дискове,а само СД.намерех на едно място ето този съвет В регистъра, изтриване на настройки и Upperfilters LowFilters под HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro л \ клас \ {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Рестартира.само че не знам как да го направя.ако някой може да ми обясни как да го направя или някакъв друг начин ще съм му много благодарен!
Последна промяна от madmax79 на чет фев 17, 2011 8:26 pm, променено общо 1 път.
montoya - майстор
Просто я отвори, това мисля е на лаптоп, окото се вижда и с една клечка за уши и малко водичка го почисти! С бърникане по регистрите нищо няма да постигнеш, освен да си омажеш уиндоуса!
ArturDent - Почти Безобиден
Ето тук съветите (Хардуер)
viewtopic.php?f=24&t=31291

Мини през тях и пробвай отново. Лазерите за CD и DVD са различни.
правилно,за лаптоп става дума,ще пробвам и това,казаха ми и за някакви фирмуери,ама и от тях нищо не разбирам:(малко съм бос по тези теми:)
darken_nz - специалист
Фърмуера също е вариант, но само за някои носители.
Не може да отхвърля всички!
Цялата работа става, ако версията на устройството е по-стара от тази на диска.
Тъй като аз на двд рекордера нямам как да му го обновя (или поне аз не мога) просто взех друг тип дискове (от DVD R + DL минах на минус и на друга марка) и всичко си тръгна нормално.
Ако отказва всички дискове записвачката плаче за ремонт или шут.
мерси на ArturDent за препратката за слюнката,еми взе че тръгнаха двд дисковете,колкото и да не ми се вярваше!благодаря на всички за отзива ви :)

Тема "проблем със записвачката" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: