Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
fox_vt - майстор
Здравейте. Уиндоус 7 при включване пиши и иска рипеър ако обаче се избере да стартира нормално тръгва но иконата най долу във ляво остава маркирана. Ако се натисне коя да е друга икона от декстопа се отваря само тази. Ако обаче със стрелките се мръдне на друга икона и се избере със ентър се отваря нормално. Но ако се отвори моя компютър и някой от дисковете и папките всички файлове са скролнати най долу. Все едно има команда само долу. Някой попадал ли е на нещо такова. Във диспечера нищо нередно. Ъпдейтнах драйвърите на тъч пада и мишката. Лаптоп е това, ползва се основно за гледане на сапунени сериали от майка ми. Проблема е че съм във англия а компютъра е във бг. Всичко това го правя със тийм вю отдалечен достъп. Ще разпитам за сервизи в града и но ако не е нещо проблемно може да го пробвам онлайн нали сега така е модерно.😂😂😂
mironcho - специалист
Провери, дали нямаш задържал бутон на клавиатурата - например стрелка надолу. Най-добре пробата да стане с друга клавиатура. Ако не си там, а ти не си - при включен компютър нека някой извади буксата на клавиатурата - ще си покаже дали е от нея.
fox_vt - майстор
Става дума за лаптоп. Леново G540. Имаме да казах и да ми покаже бутоните нищо видимо. Накарах я няколко пъти да го чукне рязко със тази цел но не.
mironcho - специалист
Не ми се вярва да не го е хванал някой ковид-21 :-D
Пищенето мисля, че трябва да е хардуерен проблем. Обикновено в биоса на компютъра има контроли които спират процеса на зареждане преди да дойде ред на ОС, като в повечето случаи настройката за действие при проблем с клавиатурата е да продължи зареждането въпреки проблема. Това позволява автоматичен старт на компютър без никаква периферия след подаване на напрежение.
Пробвай да отвориш произволен (или нов) документ в word и нека някой на лаптопа да провери дали всички бутони действат нормално (може да има и други поразии).

Тема "Проблем със уин 7" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: