вт мар 05, 2024 9:09 pmradius написа: Моля, отнасяйте се сериозно към тази така важна тема. Това не е като да ти спре тока или пейсмейкъра...Ама аз съм сериозен като инфаркт. Цяла нощ не съм мигнал от притеснение. Като няма фейс какво ще прави по цял ден държавната администрация? Ми те ще умрат. Ми по кафетата ще трябва да четат вестници вместо телефоните. Голям проблем. В знак на съпричастност с пострадалите от спирането на фейсбук предлагам тази вечер всички да си легнат с чорапите. Белким накрая се стоплим.
ср мар 06, 2024 12:14 pmMamaMy написа:Не е проблема в самият Фес. Никой не те кара насила да го ползваш, така както и не те карат да ползваш мобифоните - има стационарни телефони, ползвай тях. Всичко се подслушва...вт мар 05, 2024 9:09 pmradius написа: Моля, отнасяйте се сериозно към тази така важна тема. Това не е като да ти спре тока или пейсмейкъра...Ама аз съм сериозен като инфаркт. Цяла нощ не съм мигнал от притеснение. Като няма фейс какво ще прави по цял ден държавната администрация? Ми те ще умрат. Ми по кафетата ще трябва да четат вестници вместо телефоните. Голям проблем. В знак на съпричастност с пострадалите от спирането на фейсбук предлагам тази вечер всички да си легнат с чорапите. Белким накрая се стоплим.
По вашата логика най-добре да се спре всичкият интернет. За чий ни е, като има поща и си пишем писма. Сигурността преди всичко.
Не че съм голям фен на фейса - това е средство за шпиониране на гражданите под прекият контрол на ЦРУ (доказано, но да ме хванат за дръжката), но не отричам и някой полезни неща, ако се спазват ограничения - способ до достигане до голяма аудитория с минимални средства с цел рекламиране или оповестяване на информация, събиране в групи на хора с еднакво мислене и ценности, организация на събития - "цветни" революции в някои държави, обработка на общественото мнение..... и др. Колкото е полезен, толкова е и вреден - като солта.