Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
silent - майстор
Някой монтирал ли е виндовс 10-11 на Атлон 2 X3 от 2010г. Има 6гиги рам има си ССД има си квото си има всеки комп...обаче не ще да се инсталне. Всякак въртях флашката през Руфуса не ще ...тръгва да стартира от флашката вади един прозорец уж аха да тръгне инсталацията стои 3минути на този екран и се връща обаратно да ме пита дали искам да зареди от УСБ и така до безкрай. Ако не и отговоря си зарежда операционната система от диска. утрепа ми цял ден. С две флашки пробвах с два виндоуса в двата вида бут формати....тц и тц.
hidrazin - майстор
вт дек 31, 2024 7:37 pmsilent написа:
Някой монтирал ли е виндовс 10-11 ...
Ся последно 10 или 11 ?
С 10 би трябвало да няма проблем - ЦЪК
:partyman:
silent - майстор
Последно мъча 11...
Инак вероятно мога да ъпдейтна от флашката през уиндуса 7.... прави си проверка на хардуера пита ме кой уиндус искам ....обаче искам чиста инсталация и нещо спъва коня преди аха да тръгне......
hidrazin - майстор
вт дек 31, 2024 8:31 pmsilent написа:
Последно мъча 11...
Недей се мъчи. Вероятно дъното няма TPM (Trusted Platform Module).
Демек не могат да те контролират напълно и затова няма WIN11 ... :-D
:partyman:
tarlyo - специалист
И откога липсата на TPM е пречка да се сложи уин 11 по "втория" начин? С флашка през руфус, с избор на прескачане на изискването за проверка на хардуера.
silent - майстор
Трм вероятно има защото при ъпдейт през уиндоуса си прави проверка на харуера и минава напред ...но на чиста инсталация цикли на първия екран и се рестартира... утре ако имам мерак ще видя ...търсих в нета някакв подобен случай ма точно като моя няма...утре ако имам мерак може да пробвам десетка....
torbalan - Дървен философ
Необходимо ли е да бъде точно Уиндоус?
Има и други операционни системи.
gnt69 - майстор
Аз от години не се занимавам с Руфоси и тем подобни. Смъквам директно от Майка му и всичко е лесно. ЕТО ГО ТУК правиш флашка и си ти. :partyman:
silent - майстор
С бутмейкъра на майка му със сигурност няма да тръгне на стара щайга дето иска мрб...

Тема "Нов виндоус на стара щайга." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: