Извинявам се предварително, ако темата се дублира с някоя друга, обаче форума е много обширен, и уж не видях друга тема, която да отговаря на моя порблем.
Та въпроса ми е, какъв латекс да избера. Искам да боядисам целия апартамент.
От прочетеното тук-там разбрах само, че БЪЛГАРСКИЯ бил доста добър.
Обаче съм чувал, че има и някакъв, който бил "дишаш", т.е. не задържа влага и т.н. (то май не се казва точно латекс, не знам).
Та да си взема обикновен български латекс за вътрешно боядисване, или да търся такъв дишаш?
Ще боядисвам само в бяло.
Също така в банята има едно пространство между плочките и тавана, което също е с латекс - там с какъв да нацапам? За там май е по-добре от тоя дишащия, или бъркам?
Досега никога не съм се занимавал с подобен вид дейност, затова може би въпорсите са ми малко елементарни, но какво да се прави, няма пари за майстори, затова се налага да се захващам и с това ...
Благодаря предварително на отзовалите се!
Та въпроса ми е, какъв латекс да избера. Искам да боядисам целия апартамент.
От прочетеното тук-там разбрах само, че БЪЛГАРСКИЯ бил доста добър.
Обаче съм чувал, че има и някакъв, който бил "дишаш", т.е. не задържа влага и т.н. (то май не се казва точно латекс, не знам).
Та да си взема обикновен български латекс за вътрешно боядисване, или да търся такъв дишаш?
Ще боядисвам само в бяло.
Също така в банята има едно пространство между плочките и тавана, което също е с латекс - там с какъв да нацапам? За там май е по-добре от тоя дишащия, или бъркам?
Досега никога не съм се занимавал с подобен вид дейност, затова може би въпорсите са ми малко елементарни, но какво да се прави, няма пари за майстори, затова се налага да се захващам и с това ...
Благодаря предварително на отзовалите се!