Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте, понеже съм нова,а и не открих дали се е писало по тази тема, ако е, се извинявам, та въпросът ми е следния, как може да защитим дървеният материал, който е изложен на условията навън, става въпрос за една дървена пергола на двора, срещу която бях много против, заради съотетната поддръжка, но както и да е, дървото е ново и имам нужда от съвет с къкво мога да го запазя, лакове или нещо друго и ако може конкретни марки, ще съм ви много благодарна ☺️
EDI - майстор
Лак ТИКУРИЛА, ако намериш, /вече има и у нас по данни на колегата Миланов/, лак на водна основа ДУФА, лак ДУФА, от този, който е смес лак, масло, масло за дърво/иска редовно поддържане/.Това са четири варианта.Клегите може да споменат и други.
Lisko - майстор
И също - каквото ще правиш - прави го сега, а не след като дървото е почнало вече да се поврежда.
Здравейте отново, благодаря за бързите и изчерпателни отговори, ще се захващам още днес, успешен ден и на вас ☺️
stridata - специалист
И аз ви препоръчвам Tikkurila, но не лак. Звъннете и обяснете за какво ви трябва, те ще ви препоръчат най-доброто за вас.. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПИГМЕНТ, НЕ БЕЗЦВЕТНО!!!

Ето фирмата вносител. Дежмарк ЕООД, София, бул.„Владимир Вазов“ № 65, + 359 888 100 072

Тема "Защита на дървото" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: