Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
cat - специалист
Решихме следващата отпуска да ремонтирам и последната стая в къщи ще изправя стените и ще ги шпакловам обаче се чудим да лепя тапети или да боядисам латекс . Проблема е че в стаята гори печка и там пушим , тапетите сваляш и лепиш нови ама латекс върху пушено на места не хваща .
torbalan - Дървен философ
Което те кефи повече.
Лично аз тапети не бих залепил, защото не ми харесва.

До сега, когато съм спазвал технологията, не съм имал проблеми с това латекса да "хване" :)
kozl - майстор
Латекса може да се измие преди да се нанася нов. Ако не е миещ се, ще падне и може да се наложи и да се шпаклова под него.
Аз лично предпочитам на тавана - латекс по стените тапети.
Тапетите могат да са релефни по този начин скриват неравности по шпакловката. Има миещи се тапети, които се измиват и стават като нови. Има и миещи се тапети, които могат да се мият, но не могат да се измият. При нас сме се надянали и на двата модела.
Обаче нямаме печка. Най-мръсни са тапетите в кухнята, където от готвенето се разнасят и мазнини, които слепват за тапетите (или боята ако не е с тапети) и после или не могат да се изчистят или е трудно да се почистят.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Има си грундове за върху всичко. За мен, тапети са много по-скъпо откъм пари и вложен труд. :-D Таван винаги е най-опушен, и на таван ли ще слагате тапети
vlax - майстор
ср дек 25, 2019 12:39 pmn_a написа:
, и на таван ли ще слагате тапети
:shock: :-D

Тема "Латекс или тапети" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: