Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,

Ще взимаме ново легло на детето, но искат да е бяло. Да ама бяло е 500лв по-скъпо от "натурално". Не съм сакат и мога да го боядисам, но не съм сигурен каква боя да взема, така че да е безопасна за детето.

Бихте ли препоръчали такава?
Николов Н. - специалист
Емайл лак на водна основа "Декоратор". Има много цветове и е подходяща за детски играчки. Цената е към 15лв/л.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 01, 2024 3:10 pmDenisx написа:
Здравейте,

Ще взимаме ново легло на детето, но искат да е бяло. Да ама бяло е 500лв по-скъпо от "натурално". Не съм сакат и мога да го боядисам, но не съм сигурен каква боя да взема, така че да е безопасна за детето.

Избраното легло дървено ли е? От български производител? Поискайте да не е лакирано, че инак ще се ядосваш, че не си дал 500-тях...
Какво стана с патрона на вратата?
нед дек 01, 2024 4:26 pmn_a написа:
нед дек 01, 2024 3:10 pmDenisx написа:
Здравейте,

Избраното легло дървено ли е? От български производител? Поискайте да не е лакирано, че инак ще се ядосваш, че не си дал 500-тях...
Какво стана с патрона на вратата?
Дървено е да. За производител не съм 100% сигурен, но ще питам.

За патрона си викнах ключар, сложи същия, но нов :)

Тема "Боядисване на детско легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: