Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ndinev - специалист
evparts.alle написа:
Каква ти скоростта на страха?
с дупки по пътя или по гладък път? с vbrake или дискови спирачки? С ресьори или без? тънки или дебели гуми? с коли дето хвърчат покраи теб или сам на пътя? по тъмно или по светло?

:-)
evparts.alle - специалист
^
Ако е добра скоростта няма такива работи по шосето като " с коли дето хвърчат покрай теб "..
Гуми задължително супер дебели.
А ако не сте с предно - дупките се прескачат направо отгоре и е голям кеф! :partyman:
gotiniq7 - специалист
http://vbox7.com/play:abfb0bed45 Ето малко видео от вчера :) скорост 50 км/ч, направих 45 км преход с надуване докрай, и както винаги батериите не мръднаха
Не мога да видя табелите на видеото какъв е Маршрутаа
gotiniq7 - специалист
Маршрута е Пазарджик - с. Априлци 14 км за 16 минути :) Клипа започва от моста над магистрала Тракия през с. Гелеменово
ludiagsm - специалист
gotiniq7 написа:
Маршрута е Пазарджик - с. Априлци 14 км за 16 минути :) Клипа започва от моста над магистрала Тракия през с. Гелеменово
super :P
ge6aaaa3 - специалист
Знам, че не му е тук мястото, ама ще питам. Ако модераторите сметнат, че този пост пречи, нека да го изтрият. Някой има ли четков правотоков мотор поне 500 вата на 48 волта за цена до 30лв /20 ми искат за конверсия на стартер/ и да е от Варненско. Може малко пазарлък относно цената. В "Динамо Сливен" не мога да намеря такъв мотор, а и не пишат цени. Ако някой знае друг магазин, за правотокови четкови електромотори, където пишат цени, нека да сподели. :wink:
ndinev - специалист
Пак по въпроса за eABS. Въпросът е има ли смисъл да сменям контролера в Конрад (оттам ми казаха че е ОК). Интересувам се само от спирачното действие. Даже смятам че зареждане с големи токове не е желателно. Моля споделете натрупан опит.(около 12юни е имало дискусия по въпроса - надявам се да сте натрупали повече впечатления :-) )
tonyboy - специалист
ndinev написа:
Пак по въпроса за eABS. Въпросът е има ли смисъл да сменям контролера в Конрад (оттам ми казаха че е ОК). Интересувам се само от спирачното действие. Даже смятам че зареждане с големи токове не е желателно. Моля споделете натрупан опит.(около 12юни е имало дискусия по въпроса - надявам се да сте натрупали повече впечатления :-) )

Кой знае каква разлика няма, спирачният ефект е минимален и то при скорост над 25 км/час , така че карай си така и не се занимавай с глупости .
Ради Тодоров - специалист
Придържам се към мнението на tonyboy ефекта на спиране е минимален почти недоловим.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: