• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
zec ingenering - специалист
Я…..ама тук имало и хора, които започват леко да подозират, че в света има и други автомобили освен “Москвич”(АЗЛК). Шегувам се, разбира се, москвича си беше автомобил супер! :-D :prayer:

Между другото…..миналата година лятото говорих с един от продавачите в конрад София – бяха получили втората партида комплекти, та от него разбрах, че контролерите повече няма да са с регенерация, а моторите са малко по-слаби, То затова цената се увеличи отдавна на 290лв. Е…това вече не е майтап, проверете и поразпитайте тук-там.

А туй зарядното за 30лв. отде го зе? Щото аз имам едно такова, дет кат го разглобих в началото и видех кво е вътре повече не смеем да го включвам. (туй зарядно ми е от първия китайски комплект за 150$, а на колко ми се върза тук не ща да ви казвам щото ме е срам, голямо прецакване беше.….). :?
scoot - напреднал
Към колегата scoot: регеративната функция на контролера тествали ли сте я? Конрад започнаха вноса с такива контролери и те започнаха да горят. За това си има причина естествено, но нямам време да се впускам в подробности. Лично според мен тази функция не е необходима за градско каране и къси разстояния, но всеки си има предпочитания.

За къси разтояния определно не е нобходима но както знаем телефонна звънва и на нас ни се налага да иминем още определни километри .Определно е по ценна за по дълги разтояния ,трябва да се има в предвид и увеличаването на теглото на велосипеда което прави прибирането по поради тежестта.Положителна е за последните 5-6 км при условие ,че не сте със сериозни физически умения.
sasko12345 - специалист
Добре бе купете високо качество китайски от скут. Даже и каско си направете.

Мене ме интересуват нколко неща на суперскута от китай с колко милиметра жица е навит двигателя и да видим размерите на двигателя бас ловя 4е са същите до милиметър. И значи магнитите останаха те може да са по ниско качество мойте са черни като всички магнити. 0,8 мм ми е проводника. После ще преминеме на контролера.

какво е заключението най евтиния кит остава в конрад искам друг таргаш ако може да ми внесе кит от китай без гаранция 500вата от най гадния производител по евтин от конрад за да го купя
scoot - напреднал
Вместо да се стрмим към малко по добро качество за всички пак ще сравняваме варбурга със Фоксваген и ще твърдим ,че разбираш ли той Варбурга е най добър защото е с двигател на Фолксваген.

Хайде всички да пиинем по едно винце Меча кръв ,че е най евтино пък и кво пак е вино и ме напива пък на другия ден Главата ми на зиг заг върти педалите щот няма батерия тя се зарежда с ток не със Меча кръв.

Не искам да правя сравнение на магнитите защото там съотношението е 1:2 за фоксваген

За варбурга(290лв) трябва да купите за 50лв зарядно за 20лв километраж и за още 20лв добри фарове+ крепежи значи варбурга си излиза приблизително 400лв срещу 444лв за Фолксвагена.

Който иска може да си го сглоби БЕЗПЛАТНО във нашият сервиз +постоянно съдеиствие от наша страна.
velsi - Почетен майстор
Чета постовете ти още от появата ти във форума и в тази тема. До сега освен реклама друго не видях. Как смяташ да продължаваш за напред?
sasko12345 - специалист
Айде да говориме за мотори като сравняваме велосипеди поне е по близо Аво, Ява, Урал.
Та искам да ми се предложи по евтина цена хората реално се интересуват от евтинийката. Кой ще предложи ако ще да се разпада след 20 км искам цена да видя реална. А между другото вино от китай няма да си купя тука се произвежда досататъчно за разлико от ел велосипеди. Айде че грййтуол ще ви превари
sasko12345 - специалист
и като казах мотори се сетих за SCOOT WASP иииииииииииииии рънрънрън каква са марка просто.
zec ingenering - специалист
Мотори и контролери ще има, по-евтини и по-леки от конрадските! :2thumbs:
Батерии също (литиеви)! :2thumbs:
E……изчакайте да се стопи снега поне! :) :prayer:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията: