В работата ми се продават скутери електрически с 40Ачаса 48волта батерия 3000вата двигател. за по 2000лв. Ако някой се интересува другия месец от китай ще пристигне пале с 12 скутери от проверен китаец с най качествената стока която намерихме. Висок клас двигатели.
Регенерацията при мен се усеща значително при скорости над 10км/ч (не съм засичал колко точно), при по-малка скорост не усещам да има регенерация. Да речем, че разликата е веднъж сте изключили от скорост и се движите по инерция (като карате кола) и същия участък после го минавате като използвате двигателя за спирачка.
Прочетох, че доста от вас зареждат с 36/48 волтови зарядни, но аз не ги препоръчвам поради неправилното зареждане на батериите. Най-изтощената батерия се зарежда най-бавно, а най-заредената - най-бързо. Следователно винаги има някой недозареден или презареден, а често и двете неща едновременно, следствие на което акумулаторите се скапват много бързо.
val4o89 вече е казвано какви са недостатъците на тези батерии, които са изградени от много на брой малки батерийки, не че са болка за умиране. Освен това сигурно 10 пъти поне е обяснявано колко излиза доставката с митото и ДДС-то. Който може да си намери ниска цена за доставка и да не плаща ДДС и мито, тогава ще му е изгодно за пазарува извън ЕС. 48В/10Ач я има както с много на борой малки елементи, така и с малко на брой големи елементи, а разликата е 60$, въпреки че са с еднакви В и Ач.