• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
gotiniq7 - специалист
Мотора е от Конрад, батерията от Зекотек с БМС вграден, и зарядно тип лаптоп. Байка го взехме за 50 лв, купихме нови гуми, седалка и стана, но не е за мен, а за един приятел. Моето е с оловни които вече заминаха, та си търся по-добри
ndinev - специалист
На каква цена излезе батерията и зарядното?
gotiniq7 - специалист
Обади се на Зекотек и попитай, тук във форума са пускани цени на няколко пъти. Телефона е 0877 15 73 43 , сигурен съм че ще се разберете
sasko12345 - специалист
Първата сериозна повреда се случи отчупиха ми се ушите на вилка СР сунтоур долу дето се държи двигателя. Мега брутално е при 40 км в час/
ludiagsm - специалист
sasko12345 написа:
Първата сериозна повреда се случи отчупиха ми се ушите на вилка СР сунтоур долу дето се държи двигателя. Мега брутално е при 40 км в час/
кофти случка ,трябва си torque arm, тези дни може да изрежа няколко.
ndinev - специалист
sasko12345, как не си се пребил...

Отдавна ми се върти тоз въпрос с вилката в главата. В тубата гледах за някъкви планки които поставят хората за да не са превърта колелото в вилката. Изрязаваха си го сами от разни дебели ламарини с профила на оста на хъб мотора.

някой има ли информация по въпроса защото това е сериозен проблем. как може да се предпазим от това

едит: ludiagsm май отговори :-)... има ли да се продават някъде. даите снимки от монтирани такива
gotiniq7 - специалист
Ето планка. Може също да се завари парче за една от шайбите, дето идват оригинално с мотора.

Прикачен файл

Planka.jpg
Последна промяна от gotiniq7 на пон юли 23, 2012 10:47 pm, променено общо 1 път.
gotiniq7 - специалист
Поръчах кит 48в 1000 вата заден, и моя остава излишен. Ако има желаещи да пишат на лични. Мотора е конрадски черен, контролера е 48 волтов от goldenmotor, каплата съм я преправил на 28 цола, но мога да върна оригиналния обръч който е 26 цола и оригиналните спици. Има ръчки за спирачките и тротъл с индикация.

Прикачен файл

Regen Controller.jpg
Regen Controller.jpg (58 KиБ) Видяна 3424 пъти
gotiniq7 - специалист
Може да се ползва и тая стойка :)

Прикачен файл

stoina2.jpg
stoina2.jpg (34.87 KиБ) Видяна 3394 пъти

Прикачен файл

stoika.jpg
stoika.jpg (10.73 KиБ) Видяна 3394 пъти
sasko12345 - специалист
[quote="gotiniq7"]Поръчах кит 48в 1000 вата заден, и моя остава излишен. Ако има желаещи да пишат на лични. Мотора е конрадски черен, контролера е 48 волтов от goldenmotor, каплата съм я преправил на 28 цола, но мога да върна оригиналния обръч който е 26 цола и оригиналните спици. Има ръчки за спирачките и тротъл с индикация.[/quote

Колко пари му искаш един познат иска 28.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: