Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
masteradmin - майстор
Ако искате да получите гладки ръбове при рязане на шпертплат или фазер с трион, е необходимо предварително да намокрите с вода частта от листа, по която ще преминава срезът.
Стефан - майстор
И още нещо - използвайте трион с възможно по-ситни зъби. И рязането да става не перпендикулярно на листа, а колкото е възможно под по-голям ъгъл.
masteradmin - майстор
Ако имате прободен трион "зеге" да знете, че за него продават ножчета с вътрешен чапраз (идеално гладки са отстрани, зибите са завъртени на вътре) мисля, че ги водят за ПДЧ

Прикачен файл

zege.jpg
zege.jpg (31.06 KиБ) Видяна 5058 пъти

Тема "Рязане на шпертплат и фазер" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: