Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Моля ви за съвет. Искам сама да си шпакловам стените в кухнята, че са убийствено криви и ви моля за съвет какви материали ще ми трябват, какви инструменти ще ми се наложи да ползвам. По-подробно ви моля да ми отговорите как да си изравня тавана, че това ми се вижда най-сложно.
Ще ви бъда благодарна ако ми пратите нагледни материали по случая.Благодаря
Мая - напреднал
Наскоро ми шпакловаха доста крив таван. Първо веднъж с Борогрунд за шпакловки върху мазилката. След това 2 пъти с Gipskol Гипсово лепило на Боро и накрая веднъж с Колор кит. Всичко приготвено според указанията на опаковките. За инструментите ми е трудно да кажа, но накрая използвах една абразивна гъбичка, за да изравня малки неравности след майстора. След това 3 ръце латекс Фауст. Дано съм била полезна. Успех!
Благодаря ти Мая :gott: Моля ви да ми кажете и как да предценя, че съм изравнила стените и тавана. Това е най-важната част :!: . Благодаря много
Zlat56stu - помощник
Kremka написа:
Благодаря ти Мая :gott: Моля ви да ми кажете и как да предценя, че съм изравнила стените и тавана. Това е най-важната част :!: . Благодаря много
Привет! По принцип неравностите по стените когато са малки могат да се "лекуват" с шпакловка. Ако са твърде дразнещи шпакловката не може да ги оправи. Моите уважения!
Profi Stroi - специалист
Wow
Само как се започва поста
Не знам колко добре ще се справиш но .............. стискаме палци
После може и снимки да дадеш на цялата работа:)

Тема "Шпакловка на стени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: