Много пюре ще стане, за лютеница трябват и печени чушки... варене (подобно количество ме ужасява).... а много ме гони мързела за такива работи, а лошото е, че за подобни дейности помагачи няма.. има само за товарене на колите с бурканите.
Казват, че имането било лоша работа - искало работа
Много раждат пустите му домати и не ми се хвърля "матреал", за туй съм на туй дередже, да ми е за урок друг път.
Ясно, ще го направя на пюре тогава - имам един казан 50 литра, и един 100 от ракията, на 2-3 пъти ще стане. До сега пюре не съм правил, но си мисля, че слагаш в казана, нагряваш, бъркаш и чакаш да се сгъсти... после в буркана. Слага ли му се олио или нещо друго?
После трябва ли да варя за херметизация 10-15 мин. или ако наливам топло, може да мина метър?
Казват, че имането било лоша работа - искало работа
Много раждат пустите му домати и не ми се хвърля "матреал", за туй съм на туй дередже, да ми е за урок друг път.
Ясно, ще го направя на пюре тогава - имам един казан 50 литра, и един 100 от ракията, на 2-3 пъти ще стане. До сега пюре не съм правил, но си мисля, че слагаш в казана, нагряваш, бъркаш и чакаш да се сгъсти... после в буркана. Слага ли му се олио или нещо друго?
После трябва ли да варя за херметизация 10-15 мин. или ако наливам топло, може да мина метър?