Тошко написа:Поредната изгъзица - колона с многобройни термометри. Носиш си материала (матраала), носиш си дървата - бухаш всичко в казана, а друг ти "буха"дървата и постоянно мърмори, че не били сухи, кладе огъня с подпалки, ракията тече като река (че и други чакат), аромат на ацетон и т.н.preslav написа: Много време се чудех какво е това да ти излезе ракията "плоска" - разбрах го когато варих на колона - забравяш за всякакви традиционни вкусове и аромати. От "колоната" се върнах на традиционния казанНа каква точно колона колега,конструкция, защото има различни, а и всяка една колона може да работи в режим обикновен казан, така че, нещата опират до умения, макар нищо сложно да няма.
За такава колона говоря - в последно време се нароиха.