Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте, имам въпрос и ще съм много благодарна, ако помогнете. Скоро си взехме стара къща с мъжа ми и понеже няма баня и тоалетна на втория етаж, решихме да надстроим над гаража, понеже той е залепен за къщата. Ходихме до общината, и съответно главният архитект понеже не му се занимаваше много, ни каза че е почти невъзможно, понеже гаражът е допълнителна постройка и не можело да се строи над него, трябва да стане като основна , т.е. да сменим статута...и аз не разбирам много.
Ако има някой по информиран по този въпрос и ако може да препоръча архитект проектант(за Варна), за да ни направи и проекта, ще съм много благодарна.
Руди - специалист
https://kab.bg/registr/arhitekti/
Изберете колегия Варна.
Успех!
Димитър Димов - специалист
Случай от преди 2-3 г.Къща на 2 етажа,строена 50-те години,до вторият етаж се стига с външни стълби,без вътрешна баня и тоалетна и на двата етажа.До къщата се направиха основи,колони,плоча и сега в/у нея се намира чудесна баня.Изпълнението бе от познати м/у който хора работещи в строителна фирма.Не мога да кажа дали е имало разговори с шефовете на фирмата относно изпълнението.Вероятно-да,за да се знае какви да са основите,колоните и желязото.Успех.
Andri01 - майстор
Искра Николаева ,рег. № 02677 ,ПП - пълна, архитект,регионална Колегия -Варна.
kr1100 - майстор
арх. Енчо Димов - гугъл

Тема "Архитект - проектант" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: