Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
brum - специалист
Ще си правя разни мебели. Не ми е за първи път, направил съм гардероб, легло, малка кухня и разни други дреболии. Имах свободно време и се дразнех на качеството на масовите мебели.

Този път обема е по-голям, времето е по-малко, но желание не липсва. Увря главата и разбрах, че читавите инструменти си избиват парите. Събирам мнение за един конкретен инструмент който се надявам да е полезен. Основните сглобки за които го вземам ще са на Г и на Т. Г-то ми е по-критично, защото най-вече такива ще има. Т сглобките е ясно, че ще искат малко напасване.

Това по-долу на снимката е от Aliexpress. Въпроса е един - дали този инструмент върши добре работата за която е направен.

Ако някой е имал вземане-даване с подобни инструменти ще съм благодарен и за всякакви съвети при евентуална работата с него.

Прикачен файл

tool.png
horgasz - специалист
Ей ТОВА, ще ти свърши същата работа и е добре направено (линка е примерен, има ги и на по-сносни цени). И по-добре си задай въпроса в радел "Дърводелство", там ще получиш повече и по-полезни съвети.
Sandman - специалист
пет дек 20, 2019 12:37 pmhorgasz написа:
....
Преди няколко години си взех точно това, когато все пак прецених, че е по-добре аз да направя мебелите за детската стая.
Много е удобно и лесно за работа с него, освен за диблите го ползвах и за минификсовете.
Определено си заслужава 30-40 лева :)
EDI - майстор
И за мен си заслужава, хем за дибли, хем за минификс става.
brum - специалист
Това всъщност го имам. Помня, че нещо не го харесах и продължих да си работя с шублера, молива и линеала. Ще взема да го издиря да пробвам пак с него.

Тема "Мнения относно инструмент за дърводелски сглобки" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: