чет ное 11, 2021 3:11 pmkrasi92 написа: Скъпа Мила мисля че Мама Му е вашият майстор.Не благодаря. Свърши се с казанчета, кранчета, хладилници, фризери и центрофуги. Направил съм предостатъчно служебни. Вече не правя.
Е зависи от снимката де

чет ное 11, 2021 3:11 pmkrasi92 написа: Скъпа Мила мисля че Мама Му е вашият майстор.Не благодаря. Свърши се с казанчета, кранчета, хладилници, фризери и центрофуги. Направил съм предостатъчно служебни. Вече не правя.
чет ное 11, 2021 5:42 pmMamaMy написа:В София съм, правя последен опит и после... майстор.чет ное 11, 2021 3:11 pmkrasi92 написа: Скъпа Мила мисля че Мама Му е вашият майстор.Не благодаря. Свърши се с казанчета, кранчета, хладилници, фризери и центрофуги. Направил съм предостатъчно служебни. Вече не правя.
Е зависи от снимката де, но Мила не дава. Аз пък не пия. А тя и адрес не дава. Как да разберем в кой град живее.
![]()
чет ное 11, 2021 7:50 pmMila Ivanova написа: В София съм, правя последен опит и после... майстор.Недей
чет ное 11, 2021 5:42 pmMamaMy написа:Еееххх, Приятелю, няма да ни се отвори парашута....чет ное 11, 2021 3:11 pmkrasi92 написа: Скъпа Мила мисля че Мама Му е вашият майстор.Не благодаря. Свърши се с казанчета, кранчета, хладилници, фризери и центрофуги. Направил съм предостатъчно служебни. Вече не правя.
Е зависи от снимката де, но Мила не дава. Аз пък не пия. А тя и адрес не дава. Как да разберем в кой град живее.
![]()
пет ное 12, 2021 4:35 pmИлчо Илиев написа:Щях да пусна една снимка, коя ще ни викне, ама .....ме досрамя
Но ся като ни пусна приказка......коя ще ни викне......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: