Защо да не го вграждам? Направил съм му от гетинакс преходна дъска. Направил съм я универсална. Има място и за фрезата. 

пон яну 13, 2025 9:58 pmMamaMy написа: Препоръчвам ти този циркуляр: https://www.onlinemashini.bg/rachen-cir ... pks-55/954 Аз си го закупих по препоръка от форума и съм супер доволен. Не само, че не е малък, но при рязане на плоскости даже се налага да прибирам диска нагоре. Не усеща материала. Движи се като нож в масло. Сравнително лек е и маневрен. Няма лазер, но винаги може да се монтира гайка за диска с лазер. Всичко друго е налично. Има накланяне и регулиране на дълбочината. За основна работа е супер. Мощен, но безшумен и без излишни вибрации.Точно затова му зададох въпросите и към този мислех да го насоча. Абсолютно съм съгласен с мнението ти за машинката, достатъчна за много приложения.
![]()
пон яну 13, 2025 10:08 pmпишман_майстор написа:Нищо подобно не викам. Всеки си пее от негоФта си камбанария. И всяко мнение помага. Но приемащият акълите да си прай сметката.пон яну 13, 2025 8:56 pmLisko написа: Разликата между правене на кофражи и етажерки за книги които изглеждат елегантно е като между касаплъка и пластичната хирургия.Т.е. викаш, де се вра да давам акъли ...
Ма то и от касаплък има много, дет хал хабер си нямат и там си има тънкости . Ако им дам дори една кокошка , няма знае отде да я почне. Пък какво остана за прасе или айде поне за заек ...
пон яну 13, 2025 11:56 pmMamaMy написа: Защо да не го вграждам?Имах предвид, че удобен ръчен циркуляр винаги е нужен, а си е неудобство демонтирането му, когато ти потрябва. Или поне при мен беше така, че както първоначално беше пригоден за бърз и лесен демонтаж, така бързо ми се прииска да го направя лесно да мога да свалям и вдигам диска по височина от горна страна на масата, с винтоверта, та го монтирах в кутия, и те така
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: