• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
bulhomes2 - майстор
Имам спомени, че само телената четка не свърши кой знае какво. Моята я търках с ламелна шкура с малък ъглошлайф.
Илчо Илиев - майстор
съб юли 25, 2020 12:13 amresistbody написа:
Абе не ми се чете цялата тема... заварих си една голяма и една малка брана.. ама са си ръждилници, кво да ги правя... ясно че ще ги остържа със телента четка... ма после със сланинка ли да ги омажа да угорят ??
Приятелю, то и Веско е писал, но първо с ламелен диск до чисто,а после нагряваш и търкаш със сланина и ....лук..
Аз го правих тоя номер, получава се,ама после не трябва да я оставяш да ръждяса, поне докато не се получи по-дебел пласт..
При теб едвали ще ръждяса........
koveslav - майстор
пет юли 24, 2020 9:18 pmbulhomes2 написа:
Начиии спирате да ядете царевица, фуражи, соя и соев шрот и нема а са оплаквате от ГМО :partyman: :partyman: :partyman:
Значи на практика трябва да спрем да се храним :partyman:
koveslav - майстор
съб юли 25, 2020 6:40 amИлчо Илиев написа:
..........ама после не трябва да я оставяш да ръждяса...
Другото ми е ясно,но този номер как да стане? Трябва да има мазнина,за да не ръждясва,ама не трябма и да гранясва..Запалихте ме и мен,обадих се и ми донесоха диск,но тепърва ще го обработвам,ще му правя дръжки и т.н.....
Илчо Илиев - майстор
пон юли 27, 2020 11:25 pmkoveslav написа:
съб юли 25, 2020 6:40 amИлчо Илиев написа:
..........ама после не трябва да я оставяш да ръждяса...
Другото ми е ясно,но този номер как да стане?
:lol: :lol: :lol: Трябваше да бъде....да не изстива :lol: ама то при Динко и матрял има , и желаещи ,и можещи...абе млади хора..

:partyman: :supz: :partyman:
bulhomes2 - майстор
пон юли 27, 2020 11:20 pmkoveslav написа:
пет юли 24, 2020 9:18 pmbulhomes2 написа:
Начиии спирате да ядете царевица, фуражи, соя и соев шрот и нема а са оплаквате от ГМО :partyman: :partyman: :partyman:
Значи на практика трябва да спрем да се храним :partyman:
Спирай веднага! То и без друго тия хич не са вкусни :lol: :partyman:
resistbody - майстор
вт юли 28, 2020 3:12 amИлчо Илиев написа:
пон юли 27, 2020 11:25 pmkoveslav написа:
съб юли 25, 2020 6:40 amИлчо Илиев написа:
..........ама после не трябва да я оставяш да ръждяса...
Другото ми е ясно,но този номер как да стане?
:lol: :lol: :lol: Трябваше да бъде....да не изстива :lol: ама то при Динко и матрял има , и желаещи ,и можещи...абе млади хора..

:partyman: :supz: :partyman:
Матрял има, ама само това... в момента 90% сме с малки деца 0-4 и моабетите от всеки ден станаха само по поводи..
Ръждилник трябва да се ползва често.
Почиства се преди ползване. Загряване до бяло, стържене, лук, нова мазнинка и ....Накрая се оставя така, до следващият път.
От 10те %та съм, но включа ли щерката, веднага правим кворум.
Просто, като сяко нещо и тук е позамаляла работата. Инак секи си се вихри, ма не се сеща за моабета.
Стига бе! Тоя православен!
Най после раздвижвяне някакво.
https://photos.app.goo.gl/J4W95HwamY7z4d177
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: