• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
toniikoko - напреднал
И аз пазарувам от там. Като си взема телешко значи е телешко а не прабабата та телето :partyman:
toniikoko написа:
И аз пазарувам от там. Като си взема телешко значи е телешко а не прабабата та телето :partyman:
Там е добро, все пак си е късмет де, но цените са поне 20% отгоре. Аз съм най-доволен от Битолята в Бъкстон, един магазин в Люлин зад пощата и най-вече има един магазин в Горубляне по пътя към околовръстното веднага след центъра вляво. Май е от Живково време още.
Tzezar - специалист
Ти сигурно си го изял това телешко вече,но я и аз да се изкажа.Като бяхме в Коми преди години ядяхме "телешко" от от държавен резерв на СССР и беше по-евтино от свинското защото няма сланина, а там на Север тя е на почит. Та нашите хора се бяха изхитрили как да го приготвят.Майка го правеше с карамелизирана захар в чугунена тенджера с гъби от тайгата. Яли сме и прабабите на телетата и уверявам те по-крехко не съм опитвал. Тя и сега така го прави само ги няма гъбите от Тайгата. Ще питам за рецептата и ще пиша ако има интерес.
gechev - специалист
Tzezar написа:
Ти сигурно си го изял това телешко вече,но я и аз да се изкажа.Като бяхме в Коми преди години ядяхме "телешко" от от държавен резерв на СССР и беше по-евтино от свинското защото няма сланина, а там на Север тя е на почит. Та нашите хора се бяха изхитрили как да го приготвят.Майка го правеше с карамелизирана захар в чугунена тенджера с гъби от тайгата. Яли сме и прабабите на телетата и уверявам те по-крехко не съм опитвал. Тя и сега така го прави само ги няма гъбите от Тайгата. Ще питам за рецептата и ще пиша ако има интерес.
Давай рецептата.
filmatoplo - майстор
:? Все си мислех че това Бьоф Строганов е сочна пържолка :tonqe: , явно съм бъркал със Стек #-o :-D , затова наблягам на черен хайвер че не го бъркам :lol: .
neillmakoli - специалист
Бьоф Строганов може ли да се приготви с млечно телешко?...Понеже знам на доста места да продават истинско такова.
  • 1
  • 2

Тема "ТЕЛЕШКА ПОДМЕТКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: