За великден и аз си купих агнешка плешка с врата и ребрата , взех и дреболиите на агнето .Месото на порции опекох във фурната със зелен лук и гьозум под фолио , а от дреболиите в друга тава направих дропсърма . кой готви ли -жената разбирасе -аз само кълцам с брадвичката и обръщам чръвцата. и пия бира.
аз правя агнешкото с доматен сос/паста/квото имате подръка, и много гюзум. доматите убиват мазното и не накъртва толкоз. иначе ребрата ги правя яко препечени, и почвам да огризвам, любимият ми спорт хахахх
Де да имаше. Веднъж съм ловил преди 15 години на село на язовира и ми харесаха бутчетата на жар. От тогава не съм виждал такива големи жаби, а в Италия видях малко жабче за пръв път вчера.