• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Той даже не е писал и за кой регион става дума. Между другото разбрах, че китайците продават много евтино цигулките, ферарчо бегай у Китай :-D
ferrari4456 - специалист
Тва си е раздел :готварство...
Като не ви изнася какво ме грее :lol: :cool:
Защо да отиват в коша ,какво лоша съм написъл и понеже българите не четът ,а само се заяждат въпроса е "Кога са най-евтини" не "Къде са най-евтини" ,ама вие се ебавате с мен. :finga: :mrgreen:
stiv1961 - майстор
ferrari4456 написа:
Тва си е раздел :готварство...
Като не ви изнася какво ме грее :lol: :cool:
Защо да отиват в коша ,какво лоша съм написъл и понеже българите не четът ,а само се заяждат въпроса е "Кога са най-евтини" не "Къде са най-евтини" ,ама вие се ебавате с мен. :finga: :mrgreen:
Ти първо се научи да пишеш и после питай........ ама нещо смислено :)
velsi - Почетен майстор
Добре, раздел готварство е. Би ли ми посочил къде в твоята тема става въпрос за готвене. Къде са най-евтини казваш. Ами отговорили са ти - в Китай. Там е най-евтино, щото има от всичко по много. А ти даже не си уточнил от къде си. Ето затова тази и подобни теми ще ходят в коша, защото са тъпи и безсмислени, а не защото някой се заяжда с тебе. И тука е "направи си сам" все пак, а не "да си лафим за нещо".
Илиян Илиев™ - майстор
Цигулките са най-евтини, когато поскъпнат контрабасите.
bulhomes2 - майстор
Аз пък не мога да си обясня защо обръщате внимание на такива теми. Действително "мирише" на заканите от "ония" форум и ако е така - точно това е целта и - да Ви дразнят. Подминавай темата като не те интересува! Ще пусне 2-3 теми, никой няма да се върже и ще и омръзне.
  • 1
  • 2

Тема "Кога са най-евтини цигулките..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: