• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Съвети за начинаещи готвачи.
gogo7777 - майстор
И на захар са добре.....може би малко са пресладени, но биват. :)
pipilica - майстор
Е това е козунак.

Прикачен файл

kozunak.jpg
kozunak.jpg (60.58 KиБ) Видяна 293 пъти
MamaMy - майстор
Ууууу, много холестеролени плитките. Това трябва да се пече на бавен огън с източване на мазнината. Ако вдигнеш холесерола веднага ги спри и ми ги изпрати! :partyman: За твое здраве.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт апр 08, 2025 8:03 pmgogo7777 написа:
И на захар са добре.....може би малко са пресладени, но биват. :)
Прекрасно! Прекрасни!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб апр 12, 2025 9:28 pmbigdragon написа:
IMG_
Големия зелен, моля
bigdragon - майстор
Зелените са със стафиди, а черните са класически...
:party:
Последна промяна от bigdragon на съб апр 12, 2025 9:40 pm, променено общо 1 път.
- Лош хляб няма.
- Хляба е уреден щом се е пукнал.

Прикачен файл

DSC_0063.JPG

Прикачен файл

DSC_0175.JPG
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб апр 12, 2025 9:49 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
От както MamaMy ми каза за локума само с това ги правя :partyman:
Пробвах със стафиди, фурми, сушени сливи и др., но с локум най-ми харесва. :wink:
В козунака локум в едната плитка, стафиди във втората, локум и стафиди в третата.
Понякога има нещо и отгоре.

Прикачен файл

DSC_0031.JPG
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Козунаци" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: