• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
kuzo - специалист
ае публикувайте малко снимки от процеса на ВАШЕТО вино :) (оделяне от джибри,претакване,налагане в буре,консумация и др. :Д ) направете темата динамична :Д аз скоро ще публикувам снимков материал :)
ebahti - майстор
Добър избор ли е такава мелница за грозде??? :roll:

Прикачен файл

2000.04.Brande Nicole Roderick.09.jpg
2000.04.Brande Nicole Roderick.09.jpg (72.31 KиБ) Видяна 8311 пъти
kuzo - специалист
ах,бива си я какичката :) малко цензура,но аиде нищо не съм видял ;)
kuzo - специалист
Малко снимков материал http://kuzo1993.snimka.bg/cooking/vino.543791 съжалявам за лошото качество,но е снимано с мобилен телефон!
Илиян Илиев™ - майстор
Аз ще мога да пусна снимки догодина. Тази година не сетих да нащракам.

Всъщност при откаляването мога да снимам, още не е късно.

А за догодина ще гледам да намеря някоя подобна кака да мачка гроздето и ще нащракам подробен снимков материал. :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Аа, не е късно още - освен да ти стиска стафидите (гроздето), тя може и зелето да ти претака, ама чепа ти трябва да е по-нависоко - да не се навежда много, че стават грешки :-D
Илиян Илиев™ - майстор
С такава преса няма как чепа да е на ниско. :-D

п.п. Ебахти, дай линк и към другите снимки на винопроизводителката, моля.
kuzo - специалист
Ей,чикиджия, вземи качи снимки от откаляването,стига си работил върху теб има време за всичко останало сега е сезона на виното :)
svetliopi44 - Чирак...
Кузо , ти май от майтап не разбираш ... :lol:
А и ако видиш Илиан на живо незнам дали ще си толкова смел да му държиш такъв тон ... :?

Я кажи сега ,мога ли да бутна по някоя дъбова пръчка в дамаджанките в който ще източа винцето за избистряне ...или пък малко чипс... :?
hygro - майстор
Пръчката ти трябва да е много добре изсъхнала, за да не нагарча. Трябва и да я попрепечеш във фурната, докато потъмнее малко. А с чипс е най-добре...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: