Съвети за начинаещи готвачи.
doni - помощник
Продукти:
3кг домати;2глави кромид лук;3 скилидки чесън;2дафинови листа;1ч.лъжич смлян черен пипер;2ч.л.сол;400мг оцет;100мл олио;1морков;1пиперка капия.
приготовление:
Доматите се смилат и се слагат да врат докато се посгъсти,след което се добавят смлените лук,чесън,моркови,пипер,олиото и оцета.Когато достигне желаната гъстота се добавят дафиновите листа и черния пипер.Който обича лютото може да сложи и люта чушка на вкус.
Варенето става без да се захлюпва.
Стефан - майстор
Не разбрах, това домашен кетчуп ли е, или домашна лютеница?
Да не би да има някаква грешка в терминологията?

Тема "Домашен кетчуп" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: