• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
Илчо Илиев - майстор
Здравей,радвам се,че си постигнал добър резултат :supz:
С опити и практика ще си усъвършенстваш нещата ,лошото е,че мноо вино и бира отиват. :partyman:

Не идвам много често,но понякога през ден :lol: ,зависи кой вятър ще ме подкара...
Andri01 - майстор
И ко чакаш ? Яхвай вятъра и...на плажа тука :) :partyman:
Kumay - майстор
Весели празници и бъдете здрави всички!
Да разбутам малко темата. :wink:
Ще купувам тази пушилня



но искам да правя и колбаси, та да Ви питам дали някой си е купувал този димогенератор за студено пушене?
ZMeyGorianin - майстор
Пушилнята я имам. Правил съм и колбаси, но само топло пушени там. Всичко е както са го описали в клипа. Риба не бих опушвал там, защото се умирисва уреда - за нея имам отделна пушилня от малка каца.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: