• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
rockwall - майстор
тва за съдомиялната и аз го гледах по фиестата :lol:

ама дали и ти само си го гледал или си го и пробвал ??? наистина ?

и що да е в съдомиялната като има тенджера под налягане дето ще го направи същото ??

Онзи по фиестата наистина е луд

и мен ме кефи
Илиян Илиев™ - майстор
Ми тенджерата под налягане извършва операции(ако може така да се каже) при малко над 60-65 градуса. :wink:

Аз си сложих кисело зеле вчера. Днеска го преточих за първи път. Сьомгата не е интересна. :-D
Master_Kenobi - V.I.P.
rockwall написа:
ама дали и ти само си го гледал или си го и пробвал ??? наистина ?

и що да е в съдомиялната като има тенджера под налягане дето ще го направи същото ??
Правено (неколкократно) и ядено! Не случайно писах "ще си оближеш пръстите".
Разликата между съдомиялна и тенджера под налягане е като разликата между хидравлична преса и пароструйка... Ти си човек с акъл, ще се сетиш! :-D
rockwall - майстор
нямах предвид че ще вдигам налягането, а че ще е в гореща пара и вода
rockwall - майстор
подминах никулден
ама днес ще е

натърках я със лимонов сок и зехтин, поръсих с черен пипер и оставих в хладилника до довечера

ще я пусна на тигана (без мазнина) пък каквото стане

един приятел ми каза да я сложа върху лимон в тава и да я бутна във фурnата, ама ми се струва че на тиган (плоча - ама нямам) ще е по-добре

ще кажа какво е станало

бях изненадан колко лесно се дере - направо като чорап се свали кожата

Прикачен файл

DSC02784ss.jpg
DSC02784ss.jpg (173.58 KиБ) Видяна 4586 пъти
  • 1
  • 2

Тема "СЬОМГА" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: