АЛОООУУУУ, живи ли сте бееее ??
Емо-о-о. Враца-а-а-а !! и другите готвачи-и-и-и !!
Помагайте !
Днес в МЕТРО се блъснах в една сьомгичка - към 800-900 гр, чистена, но цяла - с глава, опашка, люспи и тн (без черва само)
КАЗВАЙТЕ РЕЦЕПТА, че идва никулден
ЧУдя се дали просто да не й сложа чесън, лимон, зехтин и черен пипер за една нощ и после на скарата
Тва видях и в нет-а като рецепта. ТУК ПИТАМ ХОРА с ОПИТ които ще кажат изпитани неща - ако е за ГУГЪЛ - и аз мога да търся там.
ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА НИКУЛДЕН по-поСранко
Емо-о-о. Враца-а-а-а !! и другите готвачи-и-и-и !!
Помагайте !
Днес в МЕТРО се блъснах в една сьомгичка - към 800-900 гр, чистена, но цяла - с глава, опашка, люспи и тн (без черва само)
КАЗВАЙТЕ РЕЦЕПТА, че идва никулден
ЧУдя се дали просто да не й сложа чесън, лимон, зехтин и черен пипер за една нощ и после на скарата
Тва видях и в нет-а като рецепта. ТУК ПИТАМ ХОРА с ОПИТ които ще кажат изпитани неща - ако е за ГУГЪЛ - и аз мога да търся там.
ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА НИКУЛДЕН по-поСранко