Съвети за начинаещи готвачи.
filmatoplo - майстор
Ама се надух -пиле в сладък кисел сос , хрупкаво пилешко , орис 3 вида месо - и бира Старопрамен :drinkers: :partyman:
filmatoplo - майстор
Нее тука местото -сигурен съм че и мосъка с миди пак става :) -та изкарах си миди с гагама -1 казан за варене на буркани на обем .Лапахме кото лапахме от казана , сега съм си направил саладка - миди , лук , олио , балсамов оцет , черен пипер,сол , копър .И бира Астика 2,5 литра -само за мен . :drinkers: :partyman:
ebahti - майстор
и нема ли по сериозен алкохол за убавото мезе......... :evil: маскари!!!
filmatoplo - майстор
Има жълта, истудена , отлежала 6 години гроздовеа ракийка от Черноморец 8 лв литъра . :wink:
rum_sz - специалист
Сложи малко пушени гърдички, за арматура :)Па изпотена биричка :lol:Посна мусака звучи несериозно Солоооооооооооооооо :lol:
solo5 - майстор
то и пушените гърди, ако знаеш как ги правят за 3-4 часа :lol:
rum_sz - специалист
solo5 написа:
то и пушените гърди, ако знаеш как ги правят за 3-4 часа :lol:
Я кажи, ама и ни покани :-({|=
solo5 - майстор
имах в предвид, че фирмите слагат един куп химия както каза Сашо
и много често "пушенето" си е сурово и си капе кръв от него :-D

Тема "Вариация на тема Мусака" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: