Да открием сезона- селска наденица, пангасиус филе и гарнитура пържени картофки Беше много вкусно с червено вино
По молба на Stefan_62
Пилешки крилца
1.5 кг. пилешки крилца
3 с.л. соев сос
150 мл бяло вино
3 ч.л. червен пипер
черен пипер, сол
8 скилидки чесън
зехтин или олио
Нарязваме крилцата на 3 и ги мариноваме за няколко часа, най-добре е като се приготвят вечерта за следващия ден. В подходящ съд слагаме крилцата заедно с всички продукти и объркваме добре все едно че месим тесто. Оставяме да престоят в хладилника. На другия ден загряваме валандара и изсипваме всичко. Запържваме под капак до зачервяване около 30 минути.
Утре смятам да я изпълня/ естествено ще има актуални снимки, тези са от нет-а/ За капак ще ползвам един пътен знак ,,забранено спирането"