Съвети за начинаещи готвачи.
Гост - специалист
Няма такава опция Без мезе не оставам. Поддържам в количества, че да раздавам на приятели и да остава и за мен. За следсезонно- замразявам във фризера. Пуските- в дървесна пепел и ги начевам през август...
cvetomir_77 - специалист
Да събудя малко темата - аз по тази рецепта правя вече 5-6 пъти и става уникално и на цвят и на вкус. Скоро мисля да пробвам пастърма по тази рецепта - т.е. сол, алкохол, захар и естествено синап, който всъщност е естествен консервант. https://tsvetomir5.wixsite.com/hausgema ... 0%B0%D1%82

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: