вт фев 02, 2021 10:36 pmcvetomir_77 написа:
Доста добре изглежда. Браво! Само внимавай с виното.
П.П. Като видях дъската и чашата и се замислих дали това не е моя снимка. (И аз имам същите, а мезето си го докарал много на цвят).
Не ползвам нищо друго, освен врат, морска сол и прекрасният аксаковски климат.
Чел съм, че за постигане на добър цвят се ползват някакви чалъми, но на мен ми идва сложно и прекалено вманиачаването.
С тази плешка, просто се е получило. Дасега съм правил само каре, което на вкус ми харесва, но цветът е някак убит, колкото и.....както да звучи.
Все едно, вратът си виси вече трети ден започна, начинът е като на плешката, душата е във вечните ловни полета, а ние очакваме.......цвят и вкус.
Миналата есен, първите ги прострях на топло и влажно. Просто нямах търпение, но се получиха страхотни, с благородна плесен, както на суджуците.
Да видим сега как ще е, при това топличко време.