Съвети за начинаещи готвачи.
nikogargov - специалист
Вчера приключих с един обект в с.Чешнигирово когато се разплати жената с парите по офертата и договора беше ми приготвила едно прясно заклано пиле с огромни размери, една голяма торба с розови домашни домати и едно голямо шише с "черешова' ракия на бат Анго. Ракииката и доматките още снощи ги пробвах, но нека да не разбутваме духовете. Днес е времето и на пилето. Хората които са хора са най-готини, човек не трябва да си затваря вратите никога и никъде понеже човек при човек отива :) със здраве да си ползват всичко което им направих, а и ние покрай тях :prayer: :partyman:

Прикачен файл

Снимка0354.jpg готово е за хвърляне във фурната :)

Прикачен файл

Снимка0353.jpg
VLADO66 - майстор
Че какво му е на пиленцето-порода за месо.Бяха ми пробутали такива за носачки,ама като започнаха да ме повалят на влизане в кокошарника ги командировах в фризера.
filmatoplo - майстор
:) С какво точно се занимаваш ,и агънца са ни пекли :partyman: .Ами гледано пиле :) -една година моите станаха по 7 кила бройлери .Другата година пак от там купих -нищо не станаха :?
SEV - специалист
filmatoplo написа:
:) С какво точно се занимаваш ,и агънца са ни пекли :partyman: .Ами гледано пиле :) -една година моите станаха по 7 кила бройлери .Другата година пак от там купих -нищо не станаха :?
Тез бройлери като бойлери :-D :-D :-D .
ebahti - майстор
Еи,вие двамата.....шъ уплашите пилците бе.... :-D
teon - специалист
Браво, случил си на пиле...и тавата му точно по мярка...аз пък да се оплача...миналата година гледах едно прасе...коритото/хранилката/ я носеше на зурлата си...абе проклета работа...повече от 60 кила не стана...качваше се с мисирките горе на черницата да спи вечер... :-D
VLADO66 - майстор
teon написа:
Браво, случил си на пиле...и тавата му точно по мярка...аз пък да се оплача...миналата година гледах едно прасе...коритото/хранилката/ я носеше на зурлата си...абе проклета работа...повече от 60 кила не стана...качваше се с мисирките горе на черницата да спи вечер... :-D
Ми решило е че е мисирка и трябва да е по-вталено и е спазвало диетата на титана Дюкан. :-D
Стефко - специалист
Това пиле-мутант явно е като щраус.
nikogargov - специалист
filmatoplo написа:
Занимавам се с топлоизолации и сухо строителство, за първи път ми се случва такова пиле

Тема "Пиле 4.5кг." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: