• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
radius - майстор
Тия дни хапнахме 2-3 паламуда от фризера. Ми много са си хубави, бях ги оставил за веене, но вече се постопли и ще ги доизям на скарата.
А иначе горе питах колко да обезсолявам във вода - за мен е добре колкото дни е солен, толкова часа да кисне във вода после ( даже *1.3).
filmatoplo - майстор
Тази година си замръзих само Чернокоп имам още 2+2 кг ,паламуд купувах само да опържим пресен - соления е вреден (така казват бабите) :) ама с вино и лилав лук или праз е супер .
  • 1
  • 2

Тема "ВЕЯН ПАЛАМУДец" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: