Съвети за начинаещи готвачи.
Mega - специалист
Колеги ако някой от София иска, в моя квартал я продват от някаква екоферма. Добра е и е под 2 лв. пакета. Ако някой иска на лични да му кажа къде е.
filmatoplo - майстор
Тази година най много ядох Самардала прясна , два три пъти , за да не пари много се смесват малко -олио , оцет и сол в една паничка и преди да се яде се топва в нея .Само че се яде със сланинка от пресен извеян бут :wink: и ракийка .
mim - специалист
аз съм си взимала от пазара в Сливен, с хубав зелен цвят
ползваме я за посоляване на салата от домати, варени яйца...
в тази тема за пръв път я виждам на картинка неизсушена и стрита, а вкъщи винаги е имало като подправка
както и мерудия (но не това, което по софийско му викат "шарена сол")
filmatoplo - майстор
И изсушена е супер , малко по поносима дори по вкусна , не мирише толкова на жената , и не се налага да седя на сухо същия ден :lol: веднъж си купих от Карфура -само сол вътре , сега ползвам натурална -тая пролет комшията набра цял чувал та ми даде малко .

Тема "Самардала" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: