• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Съвети за начинаещи готвачи.
plamen6703 - майстор
Моите ябълки вече станаха на сок в Троян, но сока го предпочитам в шишета за пиене, "кашата" от ябълките на ракия :)
От един голям промишлен хладилник всяка година като подменят продукцията купувам дълбоко замразени на пакети сливи и кайсии, които варя на ракия. Намират се все още шантави хора, предимно от София, които ми я изкупуват на 7лв./лт. докато има такива поне за мен си заслужава да горя до казана и да варя ракия, но не я предпочитам за лична консумация! :partyman:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Оцветяване на ракия..." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: