zmiori написа:Пробвал съм кво ли не.Ха, съмишленик! Откак открих тия чипсове, не слагам нищо друго в ракията. Естествено, "обветрям" я в продължение на 20 тина дни, в бидон покрит с тензух. Става мека, привкуса е много повече отколкото на буре.
Най добре със средно препечен дъбов чипс /френски/
Държиш колкото искаш. Цвета според количеството чипс. Омеква придобива вкус на буре, абе мечта.
Лошото е, че свършва много бързо
plamen6703 написа:Ако не я съхраняваш добре има опасност от толкова дълго стоене да стане на водаИмам подобна от 1970+ год. на тавана. Нямам си понятие ракия ли е, вода ли е, помия ли е Кълна се, не съм доливал вода
Има такива случаи с хора, които си пазят ракията с години и не я пият да е станала на вода като се решат да отворят някое шише за проба