• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Съвети за начинаещи готвачи.
hidrazin - майстор
ESPACE написа:
...Философ си ...
Забравил си да упоменеш материала - ДЪРВЕН !!!
От калпави дървесни видове - кавак, върба, топола, лешник, свирчовина ... :-D
:partyman:
kuger - майстор
hidrazin написа:
ESPACE написа:
...Философ си ...
Забравил си да упоменеш материала - ДЪРВЕН !!!
От калпави дървесни видове - кавак, върба, топола, лешник, свирчовина ... :-D
:partyman:
Нали! Дървен философ, от когото е изчезнал философа, и е останало само ..... :shock:
hidrazin - майстор
kuger написа:
... философ, от когото е изчезнал философа, и е останало само .....
Вика му се талаш... :-D

Изображение
:partyman:
lov - майстор
На това му измислиха модерно име чипс.
:lol:

А те това е талаш с един Тинки връз него.
Прикачен файл:
105407-mouse-1.jpg
105407-mouse-1.jpg (79.61 KиБ) Видяна 1097 пъти
:jump2:



:partyman:
BlackBox - специалист
ESPACE написа:
Няма надежда за тебе човече. Точно взема че прочета нещо свястно написано от теб и отново си пъхаш гагата в непознати материи. Философ си и такъв ще си останеш. Сбъркал си си професията.
Айде бе. Да ти снимам ли кокошките си? Но не се гледат за ядене, а за яйца. Не обичам да се занимавам с кървища. Освен ако нямам избор.
hidrazin написа:
Забравил си да упоменеш материала - ДЪРВЕН !!!
Теб с радост ще те попаря и одера, лешояд такъв. Пак кацна да обиждаш.
miroki - майстор
Аз такива имам да скубя, освен бройлери. Виандот и Съсекс.

Прикачен файл

FB_IMG_14951237311063456.jpg
kuger - майстор
miroki написа:
Аз такива имам да скубя, освен бройлери. Виандот и Съсекс.
Пу, пу, да не им е уроки, много са хубави!!
Предполагам, от племенна ферма са?
miroki - майстор
Мерси. От 5 г. ги разпространявам у нас. Иначе един колега ги внесе от Англия - Съсексите. Виандота е Добружански, от колега от там. Представляват кръстоска с участието едните на бащата на бройлера, а другите на майката. Плимутрок и Корниш. Но са за месо и яйца, комбинирани. И за красота най-вече.
Единия ни колега тук има Съсекси, та е запознат.
gogo7777 - майстор
Това са моите кокошки. Оскубани са, но такава им е породата....Моравска Слепица от института Банска школа в Поруба. Не са бройлери и почти не снасят яйца. Гледам ги само за красота. Смеските обаче са им скъпи. Тук съм ги снимал в курника докато клюцат семенца. :lol:
Прикачен файл:
663.jpg
663.jpg (37.12 KиБ) Видяна 1048 пъти
kuger - майстор
gogo7777 написа:
Това са моите кокошки. Оскубани са, но такава им е породата....Моравска Слепица от института Банска школа в Поруба. Не са бройлери и почти не снасят яйца. Гледам ги само за красота. Смеските обаче са им скъпи. Тук съм ги снимал в курника докато клюцат семенца. :lol:
Прикачен файл:
663.jpg
Като гледам има няколко готови за фризера :-D
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Пърлене." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: