Става дума за класически печен черен патладжан, после обелен и поставен в буркани.
НЕ бланширан или пържен!!!
До сега го съхранявах в торбички и във фризера, но не искам повече замразен.
Има ли проблем, да се постави в буркани, една чаена лъжичка сол и да се варят 15 мин.
В една рецепта срещнат да се варят 90 минути.... бах маа му Много бре...
http://recepti.ezine.bg/r-3346-%D0%A1%D ... 0%BD%D0%B8
Проблем ли ще е да се варят 15 минути, той преди това е бил печен
НЕ бланширан или пържен!!!
До сега го съхранявах в торбички и във фризера, но не искам повече замразен.
Има ли проблем, да се постави в буркани, една чаена лъжичка сол и да се варят 15 мин.
В една рецепта срещнат да се варят 90 минути.... бах маа му Много бре...
http://recepti.ezine.bg/r-3346-%D0%A1%D ... 0%BD%D0%B8
Проблем ли ще е да се варят 15 минути, той преди това е бил печен