• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
Chefo77 - майстор
Е аз не търгувам, само рекламирам. Не е ясно какво точно, нито кой ми плаща, но няма значение - рекламирам.
Какво да се прави - криза, всеки оцелява както може. Даже да се налага да продава уреди за бавно готвене. На които продажбите в страната за цялата 2016-а година сигурно са в рамките на броя зъби в устата ми.
infomar
Искам да попитам, тези машинки правят ли горно запичане или готвеното става като варено/задушено и няма да е както във фурна?
Chefo77 - майстор
Онзиден пастата беше запечена по ръба на керамиката (докато вътре и отгоре си беше мекичка), вчера крилцата отгоре бяха позапечени, но много леко - не както във фурната. Сякаш по-скоро вари, но на по-ниска температура, отколкото тенджерата.
radius - майстор
Ай спри се с тия реклами, че ми изтекоха лигите, все съм гладен пък не ми личи :lol:
gogo7777 - майстор
Какво ли ще му се случи на киселото зеле у това гърне? Особено ако го подправиш с боб, сланина и някаква карантия за вкус....

Продавам петърчко зеле, смилянски боб и разни езици и черва.
  • 1
  • 2

Тема "Изпитани рецепти за Slow cooker" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: