Съвети за начинаещи готвачи.
Здравейте колеги.
Тази година реших да направя купаж между сортовете каберне и сира.
Моля за съвет в каква пропорция е най-добре?
Има ли някакви други тънкости при купажирането им?
preslav - майстор
Какво имаш предвид като говориш за купаж - доколкото ми е известно купаж се прави от вече готово вино, а там смесването е въпрос на вкус т.е. сам можеш да определиш колко от едното и другото да смесиш за да ти дойде на място.
resistbody - майстор
Правиш отделно и после мешиш на вкус ;)

Тема "Купаж между каберне и сира" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: